Schedule

Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Tuesday | Wednesday | Thursday

Thursday, 30 August 2007

Time Morgan Stanley Audimax Room 1 Room 2 Lab 1
09:00 R Geoffrey Avery (‎rGeoffrey‎) - ‎Lightning Talks‎ (90 min, ) [Keynotes]
10:30 ‎Coffee Break‎ (30 min)
11:00 Sébastien Aperghis-Tramoni (‎Maddingue‎) - ‎Old Perls and new code‎ (40 min, ) [Techniques] Flavio Glock (‎fglock‎) - ‎Perl6-in-Perl6 and Perl6-in-Perl5‎ (145 min, ) [Hackathons]
11:10 Richard Foley (‎richard‎) - ‎A Perl Debugger Quick Tour‎ (20 min, ) [Debugger] Grant Mackay - ‎Automating WebSphere Deployments‎ (20 min, ) [Sysadmin]
11:30
11:40 Yves Orton (‎demerphq‎) - ‎Perl 5.10 Regular Expressions‎ (60 min, ) [Regex] Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎CPAN6 demo‎ (60 min, ) [Social]
12:00 Juerd Waalboer - ‎Perl Unicode tutorial - A positive outlook on life with encodings‎ (40 min, ) [Techniques]
12:40
12:45 Gerard Goossen - ‎Introduction to transforming source code using MAD‎ (40 min, ) [Techniques] Abigail - ‎Sudoku by Regexp‎ (40 min, ) [Regex] Karlheinz Zoechling (‎gargamel‎) - ‎Making of IbeatGarry.com‎ (40 min, ) [Web]
13:25 ‎Lunch‎ (45 min)
14:10 José Castro (‎cog‎) - ‎How NOT to write a Perl résumé and how NOT to behave in an interview‎ (20 min, ) [Social] Barbie - ‎Using Phrasebooks - A Design Pattern‎ (20 min, ) [Techniques] Ævar Arnfjörð Bjarmason (‎avar‎) - ‎5.10 regex pragmata‎ (20 min, ) [Regex] Flavio Glock (‎fglock‎) - ‎Perl6-in-Perl6 and Perl6-in-Perl5 (2)‎ (35 min, ) [Hackathons]
14:30
14:35 Karen Pauley - ‎Management Skills for Geeks‎ (20 min, ) [Social] osfameron - ‎Who's afraid of the Big Bad Wolf?‎ (20 min, ) [Debugger] mock - ‎Building Scalable Data Collection‎ (20 min, ) [Techniques]
14:45
14:55
15:00 Mark Fowler (‎Trelane‎) - ‎Perl sucks - and what to do about it‎ (20 min, ) [Social] Laurent Dami (‎dami‎) - ‎Data::Domain - Validating data trees‎ (20 min, ) [Techniques] Hendrik Van Belleghem (‎beatnik‎) - ‎Introduction to Spine‎ (20 min, ) [Web]
15:20
15:25 Smylers - ‎Talking at Conferences: A Beginner's Guide‎ (20 min, ) [Social] Laurent Dami (‎dami‎) - ‎Pod::POM::Web - local Perl documentation server‎ (20 min, ) [Web] Marty Pauley (‎maokt‎) - ‎Perl Worst Practices‎ (20 min, ) [Techniques]
15:45 ‎Coffee Break‎ (30 min)
16:15 Greg McCarroll (‎Greg‎) - ‎Auction‎ (60 min, ) [Keynotes]
17:15 ‎Closing Ceremony‎ (30 min)
17:45

Copyright © 2003-2007 Verein 'Vienna.pm - Verein zur Förderung der Programmiersprache Perl'.
To contact the organisers send an email to vienna2007@yapceurope.org
Impressum