Talks in bold type have been confirmed by their respective speakers.

Wednesday | Thursday | Friday

Friday, 15 August 2008

Time Aud S.01 Aud 2.01 Aud 2.02 Room 2.07
08:30 ‎Welcome back, and practical information‎ (20 min)
08:50 ‎Break‎ (10 min)
09:00 Damian Conway (‎damian‎) - ‎Mini Keynote‎ (30 min, ) [Miscellaneous] 78
09:30 ‎Break‎ (10 min)
09:40 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Proud to Use Perl‎ (30 min, ) [Community] 37 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Moose introduction‎ (30 min, ) [Lang] 46 Abigail - ‎Regexp mini tutorial: Character Classes‎ (30 min, ) [Devel] 17 Jeremiah Foster (‎jeremiah‎) - ‎The debian - CPAN interface‎ (30 min, ) [OS] 15
10:10 ‎Coffee break‎ (30 min)
10:40 Alberto Simões (‎ambs‎) - ‎TPF Grants Committee‎ (30 min, ) [Community] 12 Jonathan Rockway (‎jrockway‎) - ‎Describing classes with Ernst‎ (30 min, ) [Lang] 43 Philippe Bruhat (‎BooK‎) - ‎Messing with Git history using Git::FastExport‎ (30 min, ) [Modules] 15 Adam Kennedy (‎Alias‎) - ‎Strawberry Perl - Achieving Win32 Platform Equality‎ (30 min, ) [OS] 29
11:10 ‎Break‎ (10 min)
11:20 Tara Andrews (‎aurum‎) - ‎101011 manuscripts: Perl and the Chronicle of Matthew of Edessa‎ (30 min, ) [Miscellaneous] 26 JJ Allen - ‎The Camel and the Snake‎ (30 min, ) [Lang] 43 Chia-liang Kao (‎clkao‎) - ‎Branch Management with SVK‎ (30 min, ) [Devel] 31 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Perl in RPM-Land‎ (30 min, ) [OS] 7
11:50 ‎Lunch break‎ (60 min)
12:50 brian d foy - ‎Indexing BackPAN‎ (30 min, ) [Project] 24 Paweł Murias (‎pmurias‎) - ‎Perl 6 is just a SMOP‎ (30 min, ) [Perl6] 32 Josh McAdams (‎jmcadams‎) - ‎Open Flash Chart and Perl‎ (30 min, ) [GUI] 27 Herbert Breunung (‎lichtkind‎) - ‎WxPerl beyond Frames and Buttons‎ (30 min, ) [GUI] 11
13:20 ‎Break‎ (10 min)
13:30 Dave Cross (‎davorg‎) - ‎Ye Compleat History of Ye Perle Mongers of Olde London Towne (Part 1)‎ (30 min, ) [Community] 32 Léon Brocard (‎acme‎) - ‎10 modules I haven't yet talked about‎ (30 min, ) [Modules] 46 H.Merijn Brand (‎Tux‎) - ‎Speed up Text::CSV_XS‎ (30 min, ) [Modules] 12 Mark Overmeer (‎markov‎) - ‎CPAN6 Under Construction‎ (30 min, ) [Perl6] 14
14:00 ‎Break‎ (10 min)
14:10 ‎Closing session‎ (25 min)
14:35 ‎YAPC::Europe 2009 presentation‎ (5 min)
14:40 ‎Break‎ (10 min)
14:50 ‎Auction‎ (120 min)
16:50